Uluslararası Kütük Kesme Yarışması

Güç, hız ve yeteneğin sergilendiği, Uluslararası Kütük Kesme Yarışması olan "STIHL Timbersports Dünya Şampiyonası"na katılacak Türk Milli Takımı'nda, Simav'dan Murat

Güç, hız ve yeteneğin sergilendiği, Uluslararası Kütük Kesme Yarışması olan "STIHL Timbersports Dünya Şampiyonası"na katılacak Türk Milli Takımı'nda, Simav'dan Murat Demir de yer alacak.

Demir, AA muhabirine, ilk kez düzenlenen STIHL Timbersports Türkiye Şampiyonası'nda, ülkenin dört bir yanından internet aracılığıyla başvuru yapan yüzlerce aday arasından seçilerek, seçme ve eğitim kampları sonucu 5 kişiden oluşturulan Türk Milli Takımı'nda yer aldığını söyledi.

STIHL Türkiye Şampiyonası'nın İstanbul'da gerçekleştirildiğini belirten Demir, burada yarışan 8 sporcudan birinci olan Murat Baş, ikinci olan Hüseyin Aldı, üçüncü olan Seral Çevik, dördüncü olan Alparslan Balaban ile beşinciliği elde eden kendisinin, Türk Milli Takımı'na seçildiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Demir, kendisi dahil dereceye giren 5 sporcunun, Türkiye'yi Norveç'te düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda temsil edeceğini anlatarak, 200 kişi arasından ilk 5'e girmekten mutluluk duyduğunu kaydetti.

Norveç'in Lillehammer kentinde 7-9 Eylül'de gerçekleştirilecek yarışmaya hazırlandığını dile getiren Demir, takım halinde dünya şampiyonu olacaklarına inandığını ifade etti.

Demir, Dünya Şampiyonası'nda her takımın 3 ayrı dalda motorlu testere, testere ve baltayla yarışacağı bilgisini vererek, "Ben motorlu testere ile yarışacağım. Çalışmalarıma hız verdim. Norveç'e gitmeden diğer arkadaşlarımızla bir araya gelerek, bu kez takım halinde çalışıp şampiyonaya hazırlanacağız" dedi.

Muhabir: Zekeriya Türkel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: