Uluslararası Öğrenciler Dolphin'de Buluşacak

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelerek Kocaeli’de eğitimlerini sürdüren uluslararası öğrenciler 27-28 Nisan tarihlerinde düzenlenecek etkinlikte bir...

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelerek Kocaeli’de eğitimlerini sürdüren uluslararası öğrenciler 27-28 Nisan tarihlerinde düzenlenecek etkinlikte bir araya gelecek.

Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği (KİSA) tarafından düzenlenen Uluslararası Öğrenci Buluşması Dolphin’de kent bayramlaşmasının yapıldığı alanda düzenlenecek. Programın (YTB) Başkanlığı, Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü ve Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde uluslararası öğrenci buluşmasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Öğrenci Buluşması ilk kez Kocaeli’de gerçekleştirilecek. Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu ve Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği (KİSA) tarafından yapılacak olan etkinlikte birbirinden farklı kültürler bir arada olacak.

Reklam
Reklam

Açılacak olan ülke stantlarında yerel kıyafetleriyle yer alacak olan uluslararası öğrenciler, haritalar, bayraklar, yerel ve geleneksel eşyalar ve özel koleksiyonlarla ülkelerini tanıtacaklar.

Sahne performanslarının da olacağı buluşmada ülkelerden yerel danslar, öğrenci performansları, şiir dinletileri yer alacak. Ayrıca Kafkas Dansı, Afrika-Brundi yerel Dansı, Endonezya Yerel Folklor Gösterisi gibi sahne etkinlikleri de Kocaelililerin beğenisine sunulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: