Uluslararası Plaj Hentbolu Turnuvası Devam Ediyor

Engin ANAK/ ALANYA, Alanya Belediyesi ile Türkiye Hentbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği 14’üncü Uluslararası Plaj Hentbolu Turnuvası’nın ikinci gününde 6 karşılaşma oynandı.

Engin ANAK/ ALANYA, Alanya Belediyesi ile Türkiye Hentbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği 14’üncü Uluslararası Plaj Hentbolu Turnuvası’nın ikinci gününde 6 karşılaşma oynandı. Milli Egemenlik Plajı’nda kadınlarda 2, erkeklerde 4 karşılaşma yapıldı.
Sabah karşılaşmalarında erkeklerde KKTC, Bulgaristan'ı 2-1, Türkiye B Milli Takımı, Adıyaman Yaman'ı 2-0 yendi. İkinci maçında Adıyaman Yaman ile karşılayan KKTC, rakibini 2-0 mağlup etti.
Saat 16.00’da başlayan karşılaşmalarda ise erkeklerde Türkiye, KKTC'yi 2-0 ile geçerken kadınlarda Türkiye A Milli Takımı, KKTC'yi 2-0, Türkiye B Milli Takımı da Bulgaristan'ı 2-1 yendi. Şampiyona yarın yapılacak maçlarla son bulacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: