Uluslararası Plaj Korfbol Turnuvası

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu ve Didim Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Uluslararası Plaj Korfbol Turnuvası sona erdi.

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu ve Didim Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Uluslararası Plaj Korfbol Turnuvası sona erdi. Didim'de 28 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde düzenlenen ve 7 Türk takımının yanı sıra Sırbistan, Romanya, Belarus ve Norveç'ten birer, İngiltere'den ise iki takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan, bu organizasyonun korfbol branşının ve ülkenin tanıtımı açısından önemli olduğunu vurguladı. Gelecek yıllarda bu tür organizasyonları diğer illerde de düzenlemek için planlamalar yaptıklarını ve bu çalışmalar sayesinde korfbolun altyapısının iyi bir noktaya geldiğine dikkati çeken Doğan, “Hızla yaygınlaşan korbol altyapısını diğer illerimizde de yaygınlaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. Doğan, ilk olarak geçen yıl yine Didem'de düzenlenen turnuvaya gösterilen ilgiden hem kendilerinin hem de yerli ve yabancı takımların son derece memnun kaldığını ve iyi bir organizasyon yaptıklarını vurgulayarak, "Turnuvamıza katılan takımlara federasyonumuz ve spor teşkilatımız adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum" şeklinde konuştu. Uluslararası Plaj Korfbol Turnuvası'nda ilk sırayı Kocaeli Üniversitesi Spor Kulübü alırken, ikinciliği İngiltere'den Norwich Kulübü ve üçüncülüğü ise Marmara Üniversitesi Spor Kulübü elde etti. Organizasyonda, ilk 3'e giren takımlara kupa ve madalya, tüm katılımcılara da katılım ve teşekkür belgesi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz