Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı Ve Kaçakçılığı Ile Mücadele Günü

İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, "Antalya polisinin uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının gerek operasyonel, gerek önleyici projelerle bundan sonra da hız kesmeden devam edecektir" dedi.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, "Antalya polisinin uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının gerek operasyonel, gerek önleyici projelerle bundan sonra da hız kesmeden devam edecektir" dedi. Sağlam, Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik gerek ulusal gerekse uluslararası alanda emniyet ekipleri tarafından planlı operasyonlar düzenlendiğini bildirdi. Son yıllarda Antalya'da sokak satıcılarına yönelik sürdürülen sistematik operasyonlarla kentlerdeki uyuşturucu madde arzına yönelik etkin çalışmalar gerçekleştirildiğini kaydeden Sağlam, şu ifadeleri kullandı: "Günümüz dünyasında sınır tanımaz hale gelen madde kullanımı, birçok suça zemin hazırlaması nedeniyle sosyal dokuyu bozmakta, kişisel gelişim ve başarıyı olumsuz yönde etkilemekte, toplumsal kalkınma ve istikrara büyük darbe vurmaktadır. Madde kullanımı sorununun çok yönlü olması nedeniyle, sadece güvenlik tedbirleriyle sonuç almak mümkün olmadığından, uyuşturucu madde arzının engellenmesine yönelik operasyonların yanı sıra madde kullanımı riskine karşı gençlerimizi koruyucu sosyal projelerin uygulanması da son derece önemlidir. Antalya polisinin uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının gerek operasyonel, gerek önleyici projelerle bundan sonra da hız kesmeden devam edecektir. Gençlerimizin uyuşturucu maddelere karşı net bir tavır ortaya koyarak bu konudaki ilkeli duruşlarını her zaman sürdürmelerini, ülkemize faydalı bireyler olmalarını temenni ederim. Unutulmamalıdır ki mutluluk insanın kendi ellerindedir. En büyük mutluluk ise sağlıklı yaşamaktır. Bu duygularla herkese uyuşturucu ve bağımlılıktan uzak, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: