Uluslararası Uzman Carlo Penco Tecrübesini Esnafla Paylaşacak

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve Avrupa Birilği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı...

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve Avrupa Birilği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Ağı (ABİGEM) işbirliği çerçevesinde, uluslararası uzman Carlo Penco’nun katılımı ile seminer düzenlenecek.

SESOB Başkanı Beşir Köksal, uluslararası uzman olan Carlo Penco’nun, bilgi ve deneyimlerini esnaflarla ve girişimcilerle paylaşacağını söyledi. Köksal, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda 28 Kasım'da saat 13.30’da düzenlenecek seminerde, KOBİ ve girişimcilerin desteklenmesi ve geliştirilmesi konusunda 24 yılık tecrübe sahibi olan ABİGEM Uluslararası Kısa Dönem Uzmanı Penco’nun, tecrübelerini ve bilgi birikimini esnaflara da aktaracağını vurguladı.

Reklam
Reklam

Köksal, “Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak esnafımıza yönelik olarak yapılacak bu tür eğitimleri önemsiyoruz. ABİGEM ile yaptığımız işbirliği neticesinde Arnavutluk, Hırvatistan, Kıbrıs, Mısır, Makedonya, Moğolistan, Romanya, Slovenya, Sırbistan, Türkiye ve Özbekistan’da çeşitli AB projelerine danışmanlık yapan Carlo Penco, teşkilatımızın misafiri olacak. Birlik salonunda yapacağımız eğitimiz ücretsiz olup tüm esnaf ve sanatkarlarımız ve girişimcilerimiz davetlidir.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: