Uluslarraası zafer turnuvasına simit ikramı

Kuşadası’ndaki turnuvada hakem heyetine ve katılımcı ülke yöneticilerine çay ve simit servisi yapıldı. İkram sırasında...

Kuşadası’ndaki turnuvada hakem heyetine ve katılımcı ülke yöneticilerine çay ve simit servisi yapıldı. İkram sırasında hakem heyeti ve yabancı ülke temsilcileri hayretlerini gizleyemediler.
14.Uluslararası Yıldızlar Zafer Turnuvası, Serbest, Grekoromen ve Bayanlar Güreş müsabakalarında 12 ülkeden 250 sporcu katılımı ile Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu'nda başladı.
Güreş sporunda dünyanın önde gelen ülkelerinin yıldız sporcularının katıldığı turnuvanın ülkemiz güreşi için büyük önem taşıdığını söyleyen Türkiye Güreş Federasyonu Bayanlar As Başkanı Hüsnü Oral, şöyle konuştu:
“Yıldızlar kategorisi sporun her alanında altyapı ve geleceğin sporcularının yetiştiği kategorilerdir. Güreşte dünyaca iddialı İsveç, Özbekistan, İran, Kazakistan’ın aralarında bulunduğu 12 ülkeden 250 yıldız sporcu katılıyor. Üç gün sürecek olan müsabakalarda her gün ayrı sikletlerde karşılaşmalar yapılıyor.
Devletler alt yapılarındaki sporcuları bu müsabakalarda denediği için hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde bu karşılaşmalar büyük önem taşıyor. Burada başarı gösteren yıldızlar Romanya’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında karşılaşacak.”
Müsabakaların ilk gününde üç ayrı minderde yapılan müsabakalar büyük çekişmelere sahne oldu. Oldukça hırslı oldukları gözlenen Türk sporcular, müsabakaların çoğunu galibiyetle sonuçlandırdı. Müsabakalar sırasında antronerlerin heyecanı ve talaşı da çok fazla olduğu gözlemlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz