Ulusoy Asya Tesisleri'nde yeni bir hizmet

Osmancık ulusoy Asya Tesisleri'nde bir hizmet için bütün bankacılık işlemlerini yapan Halk Bankası ATM'si Açıldı

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde Osmancık'ın en önemli konaklama ve turizm merkezlerinden Ulusoy Asya Tesisleri'nde Halk bankası son sistem her türlü bankacılık işlemlerini yapabilen ATM açtı.

Seyahat edenlerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla vatandaşlara daha iyi hizmet amacı için bankayı ayaklarına getiren Ulusoy Asya Tesisleri bir ilke daha imza atarak ATM klurdurdu. Halk bankasının bu ATM'sinden şubelerde yapılabilen bütün bankacılık işlemleri yapılabilecek.

Ulusoy Asya Tesisleri ve Halk Bankası Osmancık Şubesi işbirliğinde hizmete sunulan ATM, bankacılık işlemlerine ihtiyaç duyan yolcular için 24 saat hizmet veren bir banka şubesi gibi hizmet veriyor. Halk Bankası müşterilerinin para yatırma, para çekme, EFT, havale, borç ve fatura ödeme gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebildiği ATM'den ayrıca diğer bankaların müşterileri de para çekme işlemlerini kolaylıkla yapabiliyor.

Reklam
Reklam

Halk Bankasının seyahat edenlerin önemli bir ihtiyacını karşıladığına dikkat çeken Ulusoy Asya Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Aytaç Baba; ''Tesisimiz binlerce seyahat edene hizmet veren önemli bir konaklama noktası. Seyahat esnasında acil bankacılık işlemlerine ihtiyaç duyulabiliyor. Bu ihtiyacı göz önünde bulunduran Halk Bankası Osmancık Şubesi önemli bir hizmete imza attı. Bu güzel hizmetten dolayı Halk Bankası Genel Müdürü Hemşerimiz Süleyman Arslan'a ve Halk Bankası Osmancık Şubesi Müdürü Mehmet Davulcu'ya sonsuz teşekkürlerimi sunarım'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz