Ulusoy Un Halka Açılıyor

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sermaye Piyasası Kurumu'na müracaatta bulunarak halka açılmak için...

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sermaye Piyasası Kurumu'na müracaatta bulunarak halka açılmak için ilk adımını attı.

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 28.06.2013 tarihli kararına istinaden 15.07.2013 tarihinde Sermaye Piyasası Kurumu’na (SPK) müracaatta bulunarak halka açılmak amacıyla kayıtlı sermaye sistemine geçmek için ilk adımı attı. SPK söz konusu müracaatı değerlendirerek işleme aldı ve 16.07.2013 tarihli 2013/24 nolu haftalık bülteninde kayıtlı sermaye sistemine girmek amacıyla kurula başvuran ortaklıklar başlığı altında Ulusoy Un sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne yer verdi.

Reklam
Reklam

Böylelikle, Ulusoy Un'un halka arz amacıyla kayıtlı sermaye sistemine geçiş süreci fiilen başlamış olduğu belirtildi. Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Sermaye Piyasası Kurumu’nun kayıtlı sermaye sistemine geçmesine ilişkin gerekli izni vermesinin ardından Borsa İstanbul A.Ş.’ye de eşzamanlı başvuru yaparak, 2013 yılı içerisinde başarılı bir halka arz gerçekleştirmeyi hedeflediği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz