Ulus’ta Kuran Kursları Yarıştı

Bartın’da Ulus İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kursları arası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma ve Bilgi...

Bartın’da Ulus İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kursları arası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma ve Bilgi Yarışması düzenlendi.

Hasandede Kapalı Spor Salonu’nda yapılan bilgi yarışmasına çevre belde ve köylerden 11 kuran kursu takımı katıldı. Her kurstan 3 öğrencinin girdiği yarışmada İtikad, İbadet, Ahlak ve Siyer derslerinden 20 soru soruldu. Kıyasıya çekişmenin yaşandığı yarışmanın birinci etabın sonunda Ulus İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerinden Feyza Nur Bağdatlı ve Merve Çeker okudukları şiir ve naatlarla yarışmaya renk kattı.

Reklam
Reklam

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmanın sonunda Kıyıklar Köyü Kur’an Kursu birinci olurken, ikinciliği Kumluca Beldesi Kur’an kursu, üçüncülüğü ise Zafer Köyü Kuran Kursu aldı. Dereceye giren öğrenciler ve öğreticileri Ulus İlçe Müftülüğü tarafından çeyrek altın, saat, eşarp ve kitap gibi çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: