Ulutepe'de Çevre Düzenlemesi Çalışması Başladı

MANİSA (AA) - Manisa Belediyesinin Ulutepe Caddesi'nde hayata geçireceği "Ulutepe Yeşil Alan Düzenlemesi ve Seyir Terasları Projesi"nin temeli törenle atıldı.

MANİSA - Manisa Belediyesinin Ulutepe Caddesi'nde hayata geçireceği "Ulutepe Yeşil Alan Düzenlemesi ve Seyir Terasları Projesi"nin temeli törenle atıldı. Manisa Belediye Başkanı ve MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, törende yaptığı konuşmada, 3 milyon 320 bin lira bedelli projeyle Manisa’ya güzel bir sosyal alan kazandıracaklarını söyledi. Amaçlarının Ulucami’nin tarihi dokusunu gün yüzüne çıkarmak olduğunu belirten Ergün, şunları söyledi: "İlkbahar sonuna doğru proje bittiğinde Manisa'mızın en gözde sosyal alanlarından birini kazandırma noktasında olacağız. İnşallah bu yaz, şeh sıcağından kaçarak çayımızı şehrimizin gölgesinde harika Manisa manzarasında paylaşmış olacağız. Ayrıca daha önce belediye meclisinde yapımı reddedilen oda ve dernekler hizmet binasının temelini de cuma günü atacağız. Tarihimizde büyük önemi olan 18 Mart günü de Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nun yanındaki alanda yapımını tamamladığımız Kurtuluş Savaşı Kahramanları Anıtı’nın açılışını hep birlikte gururla gerçekleştireceğiz. Biz her türlü dedikoduya karşın işlerimizle, hizmetlerimizle konuşulmaya devam ediyoruz." MHP Manisa milletvekilleri Erkan Akçay ve Sümer Oral, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı'nın da katıldığı törende konuşmaların ardından kurban kesilerek dualar eşliğinde projenin temeli atıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: