Ümit Milli Basketbolculara Moral Kahvaltısı

Çanakkale Madencilik'in sahibi Burak Ünal, Çanakkale’de kamp yapan Ümit Milli Bayan Basketbol Takımına moral için...

Çanakkale Maden Mühendisliği ve Müşavirlik Hizmetleri'in sahibi Burak Ünal, Çanakkale’de kamp yapan Ümit Milli Bayan Basketbol Takımına moral için kahvaltı verdi.

20- 26 Ağustos tarihleri arasında Macaristan'ın Debrecen şehrinde yapılacak Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası için Çanakkale’de kampa giren Ümit Milli Basketbol Takımı, Çanakkale Maden Mühendisliği ve Müşavirlik Hizmetleri'nin organize ettiği kahvaltıya katıldı. Önemli şampiyona öncesinde Çanakkale kampının kendileri için moral olduğunu söyleyen Genel Menajer Abdullah Kutlu, “Verimli bir kamp dönemi geçirdik. Çanakkale halkı da bizimle yakından ilgilendi. Bugünki organizasyon da bu yakınlığın göstergesi. Sporcularımız da bu şekilde ilgi gördükçe motive oluyor” dedi.

Reklam
Reklam

Çanakkale Maden Mühendisliği ve Müşavirlik Hizmetleri'nin sahibi Burak Ünal, “Ümit Milli Takımımızın kamp için şehrimizi seçmesi bize mutluluk verdi.

Şampiyonada onların elde edeceği başarı, bizim bu mutluluğumuzu daha da artıracak. Ülkemizi bu tür organizasyonlarda temsil eden gençlerimiz için biz ne yapsak az. Bu şampiyonada da hak ettikleri başarıyı elde edeceklerine inanıyorum” dedi.

Kahvaltının ardından, Burak Ünal sporculara çiçek verdi. Ümit Milli Basketbol Takımı oyuncuları da imzaladıkları bir flamayı Ünal’a hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz