Ümit Özat: Gaziantepspor maçı Manisaspor için tarihi önem taşıyor

Manisaspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor ile 25 Şubat Cumartesi günü...

Manisaspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor ile 25 Şubat Cumartesi günü oynayacakları karşılaşmanın tarihi önem taşıdığını söyledi. Özat, artık geçmişe de bir sünger çekip, herkesin hem şehir olarak hem futbolcu ve teknik ekip olarak hep beraber bu maça odaklanmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını bildirdi.
Manisa Valiliği’nin başlattığı 251 Bin Dev Öğrenci Projesi’nde 251 bin öğrenciyi temsilen bir grup dev öğrenci, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ile birlikte Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Manisasporlu futbolcuları ziyaret etti. Vali Daşöz ve öğrencileri Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, yönetim kurulu üyeyeri, Teknik Direktör Ümit Özat, takım kaptanı İlker Avcıbay ve futbolcular karşıladı. Vali Daşöz ve öğrenciler takım kaptanı İlker Avcıbay’a çiçek verdi ve futbolculara baklava ikram etti. Vali Daşöz ve öğrenciler Manisasporlu futbolculara, Gaziantepspor maçında başarılar diledi.
Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör Ümit Özat, bundan sonra konuşacak çok fazla bir şeyin olmadığını ve cumartesi günü çok önemli bir maç olduğunu söyledi.
Bugün itibariyle kampa girdiklerini belirten genç hoca, “Bana göre Gaziantepspor maçı Manisaspor için tarihi önem taşıyan bir maç. Artık geçmişe de bir sünger çekip, herkesin hem şehir olarak hem biz futbolcu ve teknik ekip olarak hep beraber bu maça odaklanmamız gerektiğinin bilincindeyiz.” dedi.
Ümit Özat, sözlerini şöyle sürdürüd:
“Şu da var ki, önemli olan işler iyi gittiği zaman hatayı görebilmek, tespiti yapabilmek. İşler kötü giderken sokaktaki insan da herkeste her türlü yorumu yapar. Hele konu futbol olunca bu konuyla ilgili herkes bir şeyler mırıldanır, söyler. Dolayısıyla bunların bilincinde olarak bu maçı alırsak, biliyorsunuz bu maçlar 6 puanlık maç. Rakibimizin geniş bir kadrosu var, ama ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Bizden evvel 12 maç üst üste galip gelemeyen bir takım, bizden sonra arada bir Ankaragücü galibiyeti ve yine aynı sıkıntıları yaşayan bir takım. Ama biliyorsunuz futbolda tabela 1-0 yazdığı zaman haklısınız. 1-0 değilse yaptıklarınızın, neyi doğru yaptığınızın hiçbir önemi yok ama uzun vadede o doğru yerini bulacaktır diye düşünüyorum ve bu maçın hem Manisaspor hem de bizim bir çıkış maçı olacağına inanıyorum.”
Bugün itibariyle ilk defa antrenmana tam kadro çıktıklarını dile getiren genç teknik adam, “Geçen hafta oynattığımız Hikmet gribal enfeksiyondan dolayı aramızda değil. Onun dışında tam kadroyuz. Bu maçta ne sakatlık ne de ceza bir bahanesi olamaz. Bugünden itibaren hem takım olarak hem şehir olarak bu maça kilitlenmiş vaziyetteyiz. İnşallah maç günün de bütün koltuklar dolar, inşallah maç sonunda da seyircimizle birlikte güzel bir coşku yaşarız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz