Ümitköy'de Musiki Gecesi

Ümitköy Musiki Derneği tarafından Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde “Atatürk’ün Sevdiği Şarkı ve Türküler” Konseri düzenlendi.Konsere...

Ümitköy Musiki Derneği tarafından Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde “Atatürk’ün Sevdiği Şarkı ve Türküler” Konseri düzenlendi.

Konsere Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Vali Yardımcısı Mustafa Tapsız, Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcısı Cemal Çoşkun, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan, Çayyolu Platformu Başkanı İlhan Tezel ve çok sayıda davetli katıldı. Şef Asım Tokel yönetimindeki koronun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar katılımcıların kulaklarının pasını silerken; şarkılara, türkülere eşlik eden dans ve zeybek oyunları da ayakta alkışlandı.

Reklam
Reklam

Konserde konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bugün bu salonda Atatürk’e olan bağlılığımızı bir kez daha haykırmak için toplandık. Yüce Atam, kurduğun devleti de devrimlerini de yaşatacağız. Ne senden vazgeçeriz, ne de eserlerinden” dedi.

Sanat adına Yenimahalle’de çok güzel çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Başkan Yaşar, konser için derneğe teşekkür ederek Koro Şefi ve Dernek Başkanı Asım Tokel’e çiçek takdim etti. Yaşar, Tokel’den, tüm Yenimahalleliler için Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde de bir konser verme sözü aldı.

Konser sonunda Çayyolu’nun Çankaya’ya bağlanmasını istemediklerini haykıran Çayyolu sakinleri, “Biz sizi bırakmıyoruz başkanım siz de bizi bırakmayın” diye slogan attı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: