Umke Tatbikata Hazırlanıyor

Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri’nin (UMKE) 6-9 Haziran tarihleri arasında ‘15. Bölge İç Batı Anadolu İlleri...

Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri’nin (UMKE) 6-9 Haziran tarihleri arasında ‘15. Bölge İç Batı Anadolu İlleri Bölge Tatbikatı’nı Eskişehir’de yapacakları bildirildi.

Kızılay’a ait Hasırca mevkiindeki Atatürk Gençlik Kampı’nda tatbikata, Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar ve Bilecik UMKE ekipleri ile Eskişehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Kızılay Afet Operasyon Birimi, Türkiye Telsiz ve Radyo Amatörleri Cemiyeti ve GEA Arama Kurtarma Eskişehir Şubesi ekiplerinin katılacağı belirtildi.

Faaliyet kapsamında 7 Haziran’da Gökçekısık Köyü mevkiindeki ESKAR Çeliker Entegre Et Tesisleri’ne ait arazide deprem senaryolu gece tatbikatının da irca edileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz