Umman Heyeti İnegöl’de

Türkiye ile Umman arasında ticari ve ekonomik iş birliğini geliştirmek için Küçük ve Orta Ölçekli...

Türkiye ile Umman arasında ticari ve ekonomik iş birliğini geliştirmek için Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) daveti üzerine Türkiye'ye gelen Ummanlı işadamları, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.

Umman Al Batina Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Saeed Saleh Saeed Al Kiyumi ve Ummanlı adamlarından oluşan heyet, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Zahit Şükrü Ezim, İsmail Kösen ve Hakan Ünlüaslan’dan İnegöl ekonomisi hakkında bilgi aldı. Ziyarette KOSGEB Bursa Hizmet Merkez Müdürü Akmet Akdağ’da hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Ezim, Umman ile Türkiye arasındaki ikili ilişkilerin gelişmesi için her türlü katkıya hazır olduklarını söyledi. İnegöl’ün bir sanayi şehri olduğunu söyleyen Zahit Şükrü Ezim, ilçede 2 tane OSB bulunduğunu ve çok sayıda da mobilya sanayi işletmesine sahip olduklarını belirtti. İnegöl’ün yıllık 1 milyar doları aşan dış ticaret hacmine sahip olduğunu da vurgulayan Ezim, “Ziyaretiniz bizi çok memnun etti. İnegöllü işadamları olarak Umman ile ticari ilişkilerimiz geliştirmek isteriz” dedi.

Al Kiyumi, Türkiye’de ve İnegöl’de bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Türkiye ile Umman arasındaki ticari ilişkilerin artmasına önem verdiklerinin altını çizen Al Kiyumi, “Türkiye ile ticari ve ekonomik ilişkilerimizi geliştirmeyi arzuluyoruz. Bunu gerçekleştirmek için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: