Ümraniye'de 2b Protestosu

Ümraniye'de toplanan bir grup vatandaş, 2B yasasını protesto etti. Alemdağ Caddesi'nde yürüyüş gerçekleştiren vatandaşlar, uygulanan...

Ümraniye'de toplanan bir grup vatandaş, 2B yasasını protesto etti. Alemdağ Caddesi'nde yürüyüş gerçekleştiren vatandaşlar, uygulanan rayiç bedellerin yüksekliğinden yakındı.

Alemdağ Cadesi üzerinden toplanan Sultabneyli, Beykoz ve Ümraniyeli yaklaşık 800 kişi, protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. 2B yasası kapsamında uygulanan rayiç bedellerin yüksekliğinde yakınan eylemciler, Ümraniye AK Parti İlçe Teşkilatı'na yürüdü. "Susma sustukça sıra sana gelecek" diye slogan atan vatandaşlar, AK Parti ilçe teşkilatı önünde basın açıklaması yaptı.

Reklam
Reklam

Grup adına konuşan Gülseren Doğan, "Bugün ortak sorunumuz olan Ümraniye 2B arazilerinin hak ve sahiplerine satışı vesilesiyle yapılan haksızlığı ve bu haksızlığa karşı tepkimizi gösteriyoruz" dedi. Grup basın açıklaması ardından sessizce dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz