Ümraniye'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Ümraniye'de otomobili ile aşırı hız yapan Nihat Kaplan, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan beton bariyerlere çarptı. Kazada Nihat Kaplan hayatını kaybederken, otomobil içerisinde bulunan İbrahim Kaplan ve İdris Demirhan hafif yaralandı.

Aşırı hız yine can aldı, tehlikeli virajları ile bilinen Çekmeköy Çevre Yolu üzerinde 34 EV 1430 plakalı otomobili ile hız yapan Nihat Kaplan, Ümraniye istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hızla savrulan otomobil, yol kenarında bulunan beton bariyerlere çarparak takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Nihat Kaplan hayatını kaybederken, otomobil içerisinde bulunan İdris Demirhan ve İbrahim Kaplan hafif yaralandı.

Nihat Kaplan'ın cenazesi Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılar Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olay yerine gelen Karayolları çalışanları ise yol çalışması yapan firmanın hatalı olduğunu, normal şartlarda yol kenarlarına beton bariyerlerin koyulmasının yasak olduğunu, meydana gelen kazada ölü olmasının nedeninin beton bariyerler olduğunu iddia etti.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: