Ümraniye’de “yerel Yönetimler Festivali” Başladı

Ümraniye Belediyesi’nin bu yıl 9'ncusunu kutladığı “Yerel Yönetimler Festivali”, çeşitli etkinliklerle Ümraniye Meydanı'nda başladı. Ümraniye...

Ümraniye Belediyesi’nin bu yıl 9'ncusunu kutladığı “Yerel Yönetimler Festivali”, çeşitli etkinliklerle Ümraniye Meydanı'nda başladı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Vatandaşın bilmediği, tanımadığı hizmetleri tanıtmak için ‘Yerel Yönetimler Festivali’ni vesile olarak görüyoruz” dedi.

Ümraniye Belediyesi’nin bu yıl 9’uncusunu kutladığı “Yerel Yönetimler Festivali” coşkulu bir şekilde başladı. Ümraniye Meydanı’nda kutlanan etkinliğe; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye hizmetlerinin vatandaşla paylaşılması, yönetici ile yerel-halk kaynaşmasının amaçlandığı festivalde, sazlar çalındı, mısırlar patlatıldı, Osmanlı’nın mesir macunu çocuklara tanıtıldı.

Reklam
Reklam

Yerel Yönetimler Festivali her sene gerçekleştirdikleri bir etkinlik olduğunu belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bu sene diğer senelerden farklı olarak Ümraniye Meydanı’nda kutlamak istedik. Meydanda görüldüğü gibi yatırım yapan il müdürlüklerimizin hizmetlerini tanıtan stantlar yaptık. Meslek edinme kurslarında ki öğrettiğimiz şeyleri burada sergiliyoruz. Bu etkinlik Cuma, Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere üç gün konserler, etkinlikler yapılacak” dedi.

Bütün bunları vatandaşlar için yaptıklarını hatırlatan Başkan Hasan Can, vatandaşın bilmediği tanımadığı hizmetleri tanıtmak için Yerel Yönetimler Festivali’ni vesile olarak gördüklerini söyledi.

Konuşmalarının ardından Başkan Can, festival alanında ki stantları gezerek yetkililerden bilgiler aldı. Mısır ve macun alabilmek için sıraya giren çocuklar ise, festivalden mutlu ayrıldı.

Akşama kadar sürecek olan etkinlikte, Kahraman Tazeoğlu ile Şiir Dinletisi, Orhan Hakalmaz ve Göksel Baktagir konser programlarları ile devam edecek. 5-6 ve 7 Nisan 2013 tarihleri arasında sürecek olan festivalde, çocuklar için çeşitli palyaço ve tiyatro gösterileri de sahnelenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: