Ümraniyespor Boluspor Maçı İzle Şifresiz Veren kanallar

Ümraniyespor Boluspor Maçı Şifresiz Canlı İzle Ümraniyespor Boluspor Şifresiz Veren Kanallar Ümraniyespor Boluspor Donmadan İzle Ümraniyespor Boluspor Canlı Maç Yayını

Ümraniyespor Boluspor ile sahasında karşı karşıya geliyor. Ümraniyespor Boluspor maçı kaç kaç bitti? Ümraniye Bolu maçı hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak. Ümraniyespor Boluspor maçı canlı skoru ve maç özeti ile ilgili bilgiler burada…

Ligin yeni ekibi Ümraniyespor 4. hafta maçlarında sahasında Boluspor ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat stadyumunda oynanacak olan maç 17 Eylül cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.

Ümraniyespor lige iyi bir başlangıç yapamadı. Ligin en zayıf ekibi olarak gözüken takım sadece ligde bir puan toplayabildi. Taraftarları lige çıkmalarına umutla bakarken bu yıl ligden düşmemeyi hedefliyorlar. Çok önemli bir maça çıkacak olan Ümraniyespor Boluspor’u kendi sahasında yenmek istiyor.

Reklam
Reklam

Boluspor cephesinde ise Lige flaş bir başlangıç yapıldı. 2’de 2 giderken son Mersin maçında sahasında puan kaybetmesi şok etkisi yarattı. Lig’de kötü sonuçlar alan Mersin’e kendi sahasında yenilen Bolu bu maçtan galibiyetle ayrılıp ligi yukarılarda tamamlamak istiyor.

Maç herhangi bir kanaldan canlı olarak yayınlanmayacak.

Türkiye 1. Lig'de Ümraniyespor ile Boluspor bugün saat 17:00'da karşıya geliyor. Lig'de 4. hafta maçları dün oynanan maçla başladı. Bugün ise 6 maçla mücadeleler devam edecek. Siz de yazımızdan Ümraniyespor Boluspor maçı canlı takip edebilir merak ettiklerinizi bulabilirsiniz Bülent Birincioğlu'nun yöneteceği maçta Ümraniyespor son 3 maçtır galibiyet yüzü görmezken Boluspor ise 3 haftada 6 puan topladı. İşte bu kritik maç hakkında merak ettiğiniz detaylar ve bazı ayrıntılar...

MUHTEMEL 11'LER

Ümraniyespor: Burak Öğür,Mücahit Albayrak, Mustafa Çakır, Merthan Açıl, Oğuz Ceylan, İbrahim Akdağ, Bahadır Taşdelen, Ömer Can Sokullu, Timur Temeltaş, Serdar Özbayraktar, Steve Beleck

Reklam
Reklam

Boluspor: Soner Şahin, Furkan Şeker, Necati Yakuplar, Andre Santos, Renato Arapi, Mamadou Diarra, Özgür İleri, Emre Kılınç, Emre Gültekin, Rydell Poepon, Anco Jansen

ÜMRANİYESPOR'DA HEDEF 3 PUAN

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Boluspor'u yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek Ümraniyespor, ilk galibiyetine ulaşmaya çalışacak. İlk kez mücadele ettiği 1. Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan ve geride kalan 3 haftada 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Ümraniyespor'da kulüp basın sözcüsü Muharrem Balık, takımlarına güvendiklerini belirtti.

Balık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hedefimiz ligde ilk galibiyetimizi almak. Hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bu mücadeleye iyi hazırlandık." diye konuştu.

16-09/17/mraniyespor-600x320.jpg

Geride kalan 3 haftayı "lige alışma evresi" olarak değerlendiren Balık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ligin yeni takımıyız. Haddimizi biliyoruz. Çıktığımız her ligde kurduğumuz kadrolarla iddialı bir takım haline geliyoruz. TFF 1. Lig'de de böyle olacak. Geride kalan haftaları futbolcularımızın lige psikolojik olarak alışma dönemleri olarak görüyorduk. Lig uzun bir maraton. Bundan sonraki maçlarda puanlar alarak Ümraniyespor'u hak ettiği yere getireceğiz"

Reklam
Reklam

NGUZANA YOK

Öte yandan Ümraniyespor'un bu sezon kadrosuna kattığı Güney Afrikalı futbolcu Lucky Nguzana, sakatlığı nedeniyle saat 17.00'de başlayacak karşılaşmada forma giyemeyecek

"İNŞALLAH SÜPER LİG'E ÇIKARIZ"

Boluspor'ın teknik direktörü Fuat Çapa, "Sezon sonunda ilk 2 ya da ilk 6 içinde olacağımızdan eminim." dedi. Çapa, kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında, yeni sezonun değerlendirmesini yaparak Boluspor'un hedefleri hakkında bilgi verdi. Kendisinin Süper Lig'de 6 sezon görev yaptığını anımsatan Çapa, ilk defa 1. Lig'de bulunan bir takımı çalıştırdığını belirterek, "En son 1991'de Süper Lig'de oynayan Boluspor var. Aradan çok uzun zaman geçti. Şimdiki Süper Lig'le o zamanki lig arasında çok çok fark var. İnşallah biz en kısa sürede Süper Lig'e çıkarız ve aradaki farkı çok iyi şekilde görürüz." diye konuştu.

Açıklamasında Mersin İdmanyurdu mağlubiyetine de değinen Çapa, bu maçı bir kaza olarak gördüklerini söyledi. Çapa, zaman zaman bu tür kazalar yaşayacaklarını aktararak, "Burada önemli olan taraftarımızın göstermiş olduğu özveri. Mağlup olan bir takımı tribüne çağırması takıma ve teknik heyete olan güvenini göstermesi çok önemli. Bu sayede biz bir sonraki maçta 'bu taraftar bize nasıl davranacak?' diye düşünmeyiz. Futbol biraz da şans oyunu, sonuç önceden belli olmaz ama mücadele ve iyi niyet her seferinde hazır olur." şeklinde görüşlerini aktardı.

Reklam
Reklam

16-09/17/bolus.jpg

KANALLAR

Justin TV, Canal Sport 2 HD (poland) Diema Sport 2 HD Digi Sport 1 (svk) / HD EuroSport 1 Romania / HD Futbol 1 (ukraine) / HD Idman TV MATCH! Futbol 1 / HD MATCH! TV / HD Movistar Fútbol / HD Sky Sport 3 (italy) / HD Sky Sports 1 (uk/roi) / HD Sky Ultra HD (4K) Smart Spor 2 HD (turkey) Sport TV3 (portugal) / HD SportKlub 1 (croatia) SportKlub 1 (serbia) / HD SportKlub 1 (slovenia) TV2 Sport Premium 1 HD Viasat Jalkapallo HD Viasat Sport Premium / HD Ziggo Sport Select HD (ned)

Yazımızdan Ümraniyespor Boluspor maçını canlı izleyebilir merak ettiklerinizi bulabilirsiniz. Türkiye 1. Lig'de mücadele eden Ümraniyespor bugün Atatürk Olimpiyat Stadında Boluspor'u konuk edecek. Siz de yazımızdan bu kritik maçın detaylarını öğrenebilir canlı yayın veren siteleri bulabilirsiniz.