Umre Kayıtları Ocak Ayında Başlıyor

Elazığ'da 2013 yılı umre kayıtlarının ocak ayında başlayacağı bildirildi.

Elazığ'da 2013 yılı umre kayıtlarının ocak ayında başlayacağı bildirildi.

İl Müftüsü Peyami Güngör, yaptığı yazılı açıklamada, umre kayıtlarının ocak ayının ilk haftası, umre ziyaretlerinin ise şubat ayı başlarında gerçekleşeceğini kaydetti.

Umre ücretlerin önceki yıllarda olduğu gibi Diyanet İşleri Başkanlığınca asgari düzeyde tutulmasına özen gösterildiğini belirten Güngör, umre turları ile bunlara ilişkin ücretlerin Suudi Arabistan'daki şartlar ve uçak bilet fiyatları belli olduktan sonra belirleneceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Güngör, belirlenen ücretlerin daha sonra İl ve İlçe Müftülüklerince kamuoyuna duyurulacağı bildirdi. Güngör, ayrıca umre ile ilgili gelişmelerden haberdar edilmek isteyen vatandaşların Elazığ Müftülüğü Umre Bürosu ile temasa geçebileceklerini duyurdu.

Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: