Umre Ödüllü Şefkat Çiçekleri Yarışıyor Yarışması'nın Yarı Finali Yapıldı

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen umre ödüllü Şefkat Çiçekleri Yarışıyor Bilgi Yarışması'nın yarı final sınavı yapıldı....

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen umre ödüllü Şefkat Çiçekleri Yarışıyor Bilgi Yarışması'nın yarı final sınavı yapıldı. Yarışmaya katılmak üzere Keçiören'de ikamet eden 40 yaş ve üzeri 2 bin 400 kadın başvuru yaptı. İlk sınava katılan bin 10 kişi barajı geçerek final sınavına katılmaya hak kazandı.

Umre Ödüllü Şefkat Çiçekleri Yarışıyor Bilgi Yarışması kapsamında düzenlenen sınavda Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da yarışmacıları yalnız bırakmadı. Başkan Mustafa Ak, sınava katılan tüm yarışmacıları sınıflarında ziyaret ederek hepsine başarı diledi.
Sınava katılan herkesin kazandığını vurgulayan Başkan Ak, yarışmacıların çalışma notlarında yer alan bilgilerin çok kıymetli olduğunu ve Keçiörenli kadınların bu bilgiler sayesinde büyük bir kazanım elde ettiğini söyledi. Başkan Ak, "Yarışmayla kadınlarımızı sosyal yaşama dahil etmek ve günlük hayatlarında kullanabilecekleri pratik bilgileri kazandırmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda bilgileri öğrenen, bunu aktarabilen bireylerin İslam dininin önemli ibadetlerinden olan umreyi ifa edebilmesine vasıta olmak amacıyla dereceye girenleri umreye gönderiyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Yarışma kapsamında yapılacak final sınavı ile yarışmacıların performansları sınav komisyonu tarafından değerlendirilecek. Sonuçların açıklanmasının ardından 40-50 yaş ile 50 ve üzeri yaş kategorilerinde 1., 2. ve 3. olarak dereceye giren yarışmacılar Keçiören Belediyesi tarafından umreye gönderilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: