Umut Bulut'un babası Ankara saldırısında hayatını kaybetti

Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un, sarı kırmızılı takımın Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşma sırasında çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Ankara'daki her maçında olduğu gibi sarı kırmızılı takımın kamp yaptığı otele giderek oğlu Umut'la hasret gideren Kemal Bulut, daha sonra karşılaşmayı izlemek için 19 Mayıs Stadı'na gitti.

Karşılaşma başlamadan önce babasını tribünde gören Umut Bulut o yöne doğru giderek uzaktan da olsa babasını son kez görmüş oldu.
Misafir tribününde Gençlerbirliğili eski futbolcu ve yöneticiler ile ilk 18'e giremeyen Galatasaraylı oyuncuların olduğu yerde maçı izleyen Kemal Bulut yenilen gole üzüldü, atılan golde sevinç yaşadı.

"BEN ŞİMDİ UMUT'U GÖREMEM" DEDİ, YANINA GİTMEKTEN VAZGEÇTİ
Umut Bulut'u tribünden selamlayan Kemal Bulut, maç sonunda oğlunun yanına inmedi. Çevresindekilere,"Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık ve aşağısı da yoğundur ben eve gideyim" dedi. Baba Bulut bu sözlerinin ardından evinin yolunu tuttu.

Reklam
Reklam

Yüzüncü Yıl mahallesindeki evine gitmeden önce işyerine bir bakmak isteyen Kemal Bulut, oğlunun kendisi için açtığı oto kuaförüne uğramak istedi. Stattan çıktıktan sonra taksiye bindiği anlaşılan Kemal Bulut, patlamanın olduğu bölgeden geçerken acı olay meydana geldi...

Ankara'da dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da olduğu ortaya çıktı.

Ankara'da yaşayan Kemal Bulut'un Gençlerbirliği-Galatasaray maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda izlediği, karşılaşma sonrası evine dönerken hain saldırının kurbanı olduğu belirtiildi.

Patlamanın meydana geldiği Ankara'da dün Gençlerbirliği ile Süper Lig maçı oynayan sarı kırmızılı takım, gece İstanbul'a döndü.

Umut Bulut'un, babasının yaşamını yitirdiği haberini 11.00 sularında aldığı öğrenildi.

UMUT BULUT ISINMAYA ÇIKTIĞINDA BABASINA EL SALLADI

Dün Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray maçında oğlu Umut Bulut'u tribünden izleyen Kemal Bulut karşılaşma başlamadan önce selamlaştı.

Reklam
Reklam

Mücadele başlamadan önce babasını tribünde gören Umut Bulut o yöne doğru giderek uzaktan da olsa babasını son kez görmüş oldu. Misafir tribününde Ankaragücülü eski futbolcu ile yöneticiler ve ilk 18'e giremeyen Galatasaraylı oyuncularla birlikte maçı izleyen Kemal Bulut oğlunu son kez statta görmüş oldu.

[Umut Bulut'a detek yağdı](https://www.mynet.com/umut-buluta-destek-yagdi-94002-myspor)

OĞLUNUN AÇTIĞI OTO KUAFÖRÜNDE VEFAT ETTİ

Baba Bulut maç sonunda ise Umut Bulut'un yanına inemedi ve çevresindekilere "Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık ve aşağısı da kalabalıktır, yoğundur ben eve gideyim" dedi.
Galatasaraylı Umut Bulut'un babası oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti ve evinin yolunu tutarken ölüme gitti.

Yüzüncüyıl mahallesindeki evine gitmeden önce işyerine bir bakmak isteyen Kemal Bulut, oğlunun kendisi için Kızılay'da açtığı oto kuaföründe vefat ettiği bildirildi.

AĞABEY'İNDEN GELEN TELEFONLA YIKILDI

Reklam
Reklam

Maçtan sonra dün akşam İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesi bu sabah ise Florya'da antrenmana çıktı. Umut Bulut antrenman tesislerindeki soyunma odasında abisinden gelen telefon ile acı haberi aldı ve yıkıldı. Umut apar topar Ankara'ya gitmek için yola çıktı. Galatasaraylı idareciler son derece üzgün görünen ve perişan bir hal alan Umut'u yalnız bırakmazken 2 kulüp personeli golcü futbolcuya refakat etti.

[Umut Bulut'a insanlık dışı sözler](https://www.mynet.com/umut-buluta-insanlik-disi-sozler-94001-myspor)

CENAZE YARIN KAYSERİ'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Umut Bulut'un babası Kemal Bulut yarın Kayseri'de toprağa verilecek. Kemal Bulut için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve merhum toprağa defnedilecek.

[Umut Bulut'un babası: 'Bak, bu benim oğlum'](https://www.mynet.com/umut-bulutun-babasi-bak-bu-benim-oglum-93998-myspor)

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü resmi internet adresinden, Başın sağolsun Umut başlığıyla bir açıklama yayınladı.

Reklam
Reklam

Açıklama şöyle;

Başkentimiz Ankara'da dün akşam gerçekleşen ve hepimizi derinden sarsan vahim saldırının ardından bu sabah aldığımız haberle bir kez daha kahrolduk.

Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un masum insanları hedef alan saldırıda hayatını kaybettiğini tarif edilemez bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut'a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Acımız çok büyük...

Not: Merhumun cenaze töreni ile ilgili detaylar daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır."

Öte yandan Galatasaraylı futbolcuların da cenazeye katılmak istediği öğrenildi.
Ankara'daki patlamada 37 kişi hayatını kaybetmişti.

TFF'DEN UMUT BULUT'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bu arada TFF, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesaj şu şekilde:

Reklam
Reklam

"Ankara'da dün yapılan kalleş terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında A Milli Takım ve Galatasaray kulübü futbolcularından Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da yer aldığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, başta Umut Bulut olmak üzere tüm ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

F.BAHÇE, BEŞİKTAŞ VE TRABZON'DAN UMUT BULUT'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un Ankara'daki saldırıda hayatını kaybetmesinin üzerine kulülerden başsağlığı mesajı geldi.

Fenerbahçe

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan başsağlığı mesajında şu ifadeler kullanıldı: "Dün Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda kaybettiğimiz birçok vatandaşımızın yanı sıra, vefat edenler arasında Galatasaray'ın ve milli takımımızın futbolcusu Umut Bulut'un Babası Kemal Bulut'un da bulunduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik.

Reklam
Reklam

Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, başta Umut Bulut ve Ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenlerine ve Galatasaray camiasına başsağlığı diler, bu vesileyle terörün her türlüsünü bir kez daha kınadığımızı kamuoyuyla paylaşırız."

Beşiktaş

Galatasaray Spor Kulübü futbolcularından Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un Ankara'da yaşanan patlamada vefat eden vatandaşlarımız arasında yer almasını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Her türlü terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Ankara'daki patlamada yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, değerli futbolcu Umut Bulut ve ailesine, Galatasaray Spor Kulübü'ne, milletimize başsağlığı dileriz.

Saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler, ülkemizin barış ve kardeşlik içinde, dayanışmayla terörden en yakın zamanda kurtulmasını dileriz.

Saygılarımızla,

Trabzonspor

Eski oyuncumuz, Galatasaray’ın profesyonel futbolcusu Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonucu hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Reklam
Reklam

Merhum Kemal Bulut’a Allah’tan rahmet, başta Umut Bulut olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

[Spor dünyası teröre sessiz kalmadı](https://www.mynet.com/spor-dunyasi-terore-sessiz-kalmadi-93995-myspor)
[Futbol programları karardı](https://www.mynet.com/futbol-programlari-karardi-93994-myspor)