UMUT-DER, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi

Umut Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (UMUT-DER), ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Ev...

Umut Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (UMUT-DER), ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Ev kadınların gecesini gündüzüne katarak hazırladığı gıda ürünleri ile el emeği çeyiz ürünlerinin satışından elde edilecek gelir, öğrencilere burs olacak.

Dernek Başkanı Hatice Erşan, Fuzuli Caddesi'nde düzenledikleri kermesin bir hafta açık kalacağını söyledi. Kermesin ailesi ihtiyaç sahibi öğrenciler için yapıldığını ifade eden Erşan, "Fitre, zekat ve yardım yapıldığında insanların sermayelerinden hiçbir şey eksilmez aksine fazlalaşır. Dernek üyesi kadınlarımız bu çerçevede düşünerek günlerdir meşakkatli bir çalışma sonucu gıda ürünleri ile el emeği çeyizlik ürün hazırladı. Öğrencilerimiz memleketimize faydalı, vatanını, milletini seven evlatlar olsun diye bu kermesi organize ettik. Burada satılan ürünlerden elde edilen gelir öğrencilere burs olarak gidecek." dedi.

Reklam
Reklam

Hatice Erşan, el emeği göz nuru ürünlerini kermese getirip, ihtiyaç sahibi öğrencilerin giderleri için satışa sunanlara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz