Umut-der Tatvan Şubesi 17 Ailelere Yardımda Bulundu

Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der) Tatvan Şubesi Tatvan’da önceden belirlediği 17 fakir aileye yardımda...

Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der) Tatvan Şubesi Tatvan’da önceden belirlediği 17 fakir aileye yardımda bulundu.

Hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan kumanyalar ve kırmızı et yardımı, Umut-Der Tatvan Şubesi aracılığıyla muhtaçlara ulaştırıldı. Daha önce Dernek İnfak Komisyonu tarafından tespiti yapılmış olan ve 300 Evler Afet Konutlarında kalan 6 aileye gıda kumanyası, 11 aileye de kırmızı et yardımı olmak üzere toplamda 17 aileye yardım malzemesi ulaştırıldı.

Tatvan’da yardım bekleyen yüzlerce aile olduğunu belirten İnfak Komisyonu Üyesi Feremez Güzel; yaptıkları yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür ederken fakir ailelere olan desteklerinin artarak devam etmesini beklediklerini böyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: