Umut Işığı Derneği 10 Engelli Vatandaşın Umudu Oldu

Umut Işığı Derneği tarafından Engellilerle Dayanışma Gecesi düzenlendi. Etkinlikte 10 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtıldı.Engellileri...

Umut Işığı Derneği tarafından Engellilerle Dayanışma Gecesi düzenlendi. Etkinlikte 10 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Engellileri koruma ve destekleme derneği Umut Işığı tarafından, Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde Engellilerle Dayanışma Gecesi düzenlendi. Etkinliğe Mamak Belediye Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Meclis Üyeleri Davut Erdem, Atilla Özsoy, Umut Işığı Dernek Başkan Yardımcısı Eşref Kaynar, Ankara Dernek Federasyon Başkanvekili Habib Şeker ve AHİD Mamak Şube Başkanı Osman Emir katıldı.

Reklam
Reklam

Şef Naci Tuncel yönetimindeki “Bizim Dostlar” TSM Korosu’nun engelliler yararına verdiği konserin ardından, 10 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtıldı. Gecenin sonunda Umut Işığı Derneği’nce, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e engellilere verdiği destekten dolayı verilen plaketi, Akgül adına Meclis Başkanvekili Erdal Ak aldı. Mamak Belediyesi olarak ilçede yapılan bütün yatırımlarda engelli vatandaşların göz önünde bulundurulduğunun altını çizen Ak, engelli rampaları, asansörleri ve yürüyüş bantlarıyla engellilerin hayatlarının Mamak’ta kolaylaştığını belirtti. Ak, “Mamak’ta engelli kardeşlerimize yönelik çalışmalarımız ile hayat standartlarını her geçen gün yükseltiyoruz. Bu konuda yaptığımız her çalışmanın sizleri mutlu etmesi bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: