Umut mu Bobo mu ?

TRABZON (İHA) - Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında oynanacak Trabzonspor- Beşiktaş karşılaşmasına forvet oyuncularının damga vurması bekleniyor. Ligde 8'er golleri bulunan Bordo-mavili takımın golcüsü Umut Bulut ile Beşiktaş'ın golcüsü Bobo, yarın karşılaşmada takımlarının kazanması adına mücadele ederken gol krallığı yolunda ise iddialı duruma gelmek için ter dökecekler.

Ligde Denizlispor'u deplasmanda 4-3 mağlup ederek haftayı moralli kapatan Trabzonspor 27 puanla 10. sırada yer alırken, yakaladığı çıkışı sürdürmek için konuk edeceği Siyah-beyazlı takım karşısında mutlaka 3 puan almak istiyor. Beşiktaş ise Konyaspor karşısında deplasmanda 2-1'lik mağlubiyetin ardından haftayı moralsiz ve şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinden takip ediyor. Beşiktaş, yarıştan uzaklaşmamak için Trabzon deplasmanından mutlak 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İki takımında mutlaka kazanması gereken maça forvet oyuncular Umut Bulut ve Bobo'nun damga vurması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Turkcell Süper Ligi'nde Fortis Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçlarında takımları adına en çok golü atan Umut Bulut ve Bobo bu maçta takımlarının sahadan galip ayrılması adına bütün mücadelelerini vermenin yanında gol krallığı yarışında iddialı duruma gelmek için kozlarını paylaşacaklar. Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut bu sezon ligde takımı adına 8 gol atarken, Beşiktaş'ın golcüsü Bobo da takımı adına 8 gol atma başarısı gösterdi. Bordo-mavili takımın en golcü oyuncusu Umut Bulut Türkiye Fortis Kupası'nda 2, Avrupa Kupası maçında ise bir gol attı. Bobo ise Fortis Türkiye Kupası'nda 5, Avrupa Kupası maçlarında 2 gol kaydetti. İki oyuncu gol krallığı yarışında 12 golleri bulunan Fenerbahçeli Alex ve Galatasaraylı Ümit Karan'ı takip ediyor.