Umut: Spor Yapmak Isteyen Herkese Kapımız Açık

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Abdullatif Umut, spor yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu...

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Abdullatif Umut, spor yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Umut, özellikle yaz ayında spor yapmak ve yüzme havuzlarını kullanmak isteyen gençlerin başvurularını beklediklerini belirtti.

Abdullatif Umut, yaptığı açıklamada, kurum olarak sporu geniş tabanlara yaymak istediklerini ve spor yapanlardan kesinlikle hiçbir şekilde ücret talep etmediklerini kaydetti.

Sporun yaşı ve cinsiyetinin olmadığını ifade eden Umut, “Toplumun tüm kesimlerinden halkımızı spor yapmaya davet ediyorum. Bu konuda tüm tesislerimiz açık. Özelikle bayanlarımızı spor yapmaya davet ediyorum. Bu konuda bir dizi görüşmelerimiz oldu, kadın destek merkezi, aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü ve il müftülüğü ile temasa geçip görüşmeler yaptık. Bayanların nasıl spor alanlarına çekebiliriz diye karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Görüşmelerimiz bayağı olumlu geçti." dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının sporu geniş tabanlara yaymak olduğuna işaret eden Umut, "2011 yılında 300 kişi kayıt yaptırmıştı 'Koşabiliyorken Koş' projesine. Yeni başlamasına rağmen 1 haftada 400 kayıt aldık. Bu da spora ne kadar önem verdiğimizi gösteriyor. Biz hizmet için varız, tesislerimiz ve antrenörlerimiz ile birlikte toplumun her kesimindeki insanlarımız ve özelikle şimdiye kadar spor yapmak imkânı ve şartları oluşmayan bayanlara da spor yaptırmaktır.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz