Umut, "Umuda" Yolculuğa Çıkacak

 Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren Umut, Samsun'daki bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görecek.

Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren Umut, Samsun'daki bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görecek. Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren ve kamuoyunda "Umut" olarak bilinen gencin 5 yıldır bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'in yardımıyla hayatının en mutlu günlerini yaşadığını anlattı. Samsun'daki fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin Umut'un tedavisi için önemli bir aşama olduğunu dile getiren Kabadayı, "Umut, Samsun'da robotlu tedavi görecekti ancak raporları Atatürk Devlet Hastanesinde olduğu için başka bir ile gitmesine izin verilmemişti. Milletvekilimizin yardımıyla izin çıktı. 10 gün içerisinde Samsun'a gideceğiz" dedi. - "Umut'un bir gün yürüyeceğine inanıyorum" Umut'un Samsun'daki merkeze ambulans ile girip yürüyerek çıkacağına inandığını ifade eden Kabadayı, "Umut'un bir gün yürüyeceğine inanıyorum. Omurilik eğrilmeye başlamıştı. Doktorlar, dengesini sağlayıp oturma vaziyetine getirmek istiyor. Ardından konuşma ve yürümesi planlanıyor. Bütün dünyaya Umut'u yürürken göstereceğiz" diye konuştu. Umut'un kendisine Allah'ın bir emaneti olduğunu kaydeden Kabadayı, "Umut'u evlat edinmek istiyorum. Gerçek annesi çıkabilir. O annenin de başımın üzerinde yeri var ama ona benden başka kimse bakamaz. Hiçbir yatak yarası yok. Et tırnaktan ayrılmaz. Ona sabır ve sevgiyle baktım" ifadesini kullandı. Gülsüm Kabadayı, vergi konusunda yaşadığı haksızlıkları anlatan bir mektup yazdığını ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e göndereceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: