'Umutlar Anılarla Yeşersin Projesi Başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Umutlar Anılarla Yeşersin Projesi'...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Umutlar Anılarla Yeşersin Projesi' Kırşehir’de başladı. Türkiye'de ilk defa Kırşehir'de başlatılan proje ile devlet yurtlarında kalan gençlerin, başarılı iş adamlarını hayatlarına rol model olarak alması hedefleniyor.

Kırşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Kırşehirli iş adamı Hamit Yiğit, hayat öyküsünü çocuk yuvasında kalan gençlere anlattı.

Programda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdülkadir Kaya, Türkiye’de ilk defa Kırşehir de başlattıkları projenin gençler açısından çok önemli olduğunu söyledi. Kaya, "Zor şartlar içerisinde mücadele vererek önemli işleri başaran büyük iş adamlarının çocuklarla buluşarak, onlara nasıl başardıklarını anlatması oldukça önemlidir. Gençlerimiz rol model olarak bu insanları örnek almaları bizleri mutlu eder." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Gençlerle hayat hikâyesini paylaşan Yiğitler Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Yiğit ise "Başarılı olmanın dört kuralı olduğuna inanıyorum, bunlar ahlaklı olmak, Ar-Ge çalışmalarına önem vermek, azimli olmak ve saygılı olmaktır. Bunları yaptığınızda daima başarı gelecektir. Ben kendime hep bunları rehber edindim. Sizler de bunlardan ödün vermeyin. İnsanlara sevgi besleyin, en önemlisi işinizi mesleğinizi sevin. Bu size başarı getirecektir.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: