Unakıtan: "Şimdi herkes bana ayak uyduracak"

ESKİŞEHİR (İHA) - Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, "Eskiden benim kalbim, bir damarla çalışıyormuş. O da tıkalı. 5 damarım değişti, by-pas oldum. Şimdi, herkes bana ayak uyduracak. Başta da Eskişehirspor" dedi.

ABD'de by-pass olduktan sonra ilk kez geldiği Eskişehir'de partililere hitap eden Bakan Unakıtan, esprileriyle herkesi güldürdü. Konuşması sık sık tezahüratlar ve alkışlarla kesilen Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, "Şimdi bizim en büyük markamız, Eskişehirspor'umuz. Eskişehirspor'un maçlarını Amerika'dan bile takip ettim. Hatta bir gün hiç unutmam. Eskişehirli birisi Amerika'ya geldi, beni ziyaret etti. 'Bakanım ben geldim, bir de müjdeli haberim var. Galibiz' dedi. Ben de 'çok teşekkür ederim, bu moral herşeye yetti' dedim. Benim moralimi yükseltiyorlar, sağolsunlar. Hele son Galatasaray galibiyeti de çok güzel oldu. Maçı büyük bir heyecanla takip ettim.

Reklam
Reklam

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve tüm futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Yalnız, bazen de şaşırıyorlar. Yeneceğimiz maçlarda yeniliyorlar kardeşim. Geçen sezonda söylemiştim, başkanım bunların vidalarını sıkın. Bu hakemlere de bir şey söyleyelim, nedir bu ya? Hakkımızı yedire, yedire. Biz bir şey istemiyoruz, hakkımız verilsin onu istiyoruz. Ben anlamadım. Birisi, ikisi yanlış yapar, bunların hepsi bize yanlış, yamuk yapıyor" diye konuştu.Bakan Unakıtan, Eskişehirspor'un Süper Lig'te orta sıralarda olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:"Kardeşim, bu 10.'luğu kırın artık, yukarı. Sivasspor çıkıyor da, bizim Eskişehir niye çıkmasın? Sivaslılar, sanki gökten zembille mi indi? Eskiden benim kalbim bir damarla çalışıyormuş. O da tıkalı. Şimdi, tabii iş değişti. 5 tane damar, by-pas oldum. Şimdi, herkes bana ayak uyduracak. Başta Eskişehirspor. Mağlubiyet istemiyorum. Eskişehirliler, zaten ne kadar güçlü bir taraftar olduğumu biliyorsunuz. Her zaman yanınızdayız, arkanızdayız başkanım."

Reklam
Reklam