Ünal Aysal: Şampiyonluk kupasını taraftarımızın olduğu yerde almak isteriz

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, şampiyonluk kupasını taraftarlarının olduğu bir ortamda kutlanarak almak istediklerini söyledi.Galatasaray...

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, şampiyonluk kupasını taraftarlarının olduğu bir ortamda kutlanarak almak istediklerini söyledi.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen aylık divan kurulu toplantısının bitiminde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkan Aysal, şampiyonluk kupasını taraftarlarının olduğu bir ortamda almak istediklerini söyledi. Aysal, şunları söyledi:

"Kupayı inşallah alırız. Kupayı kim alırsa alsın ikisini de kutlamak lazım. Hem Fenerbahçe hem Galatasaray büyük bir mücadele gösterdi. Cumartesi akşamı centilmence güzel ve ciddi bir maç oynanacaktır. Tabiki taraftarların da sevinme hakkı var. Ancak Galatasaray taraftarı orada olamayacak. Eğer biz kazanırsak Galatasaray taraftarının olduğu yerde kutlanarak bize verilmesi daha mantıklı. Önümüzdeki günlerde bu konuyu konuşacağız. Fedederasyon ve Fenerbahçe'nin de talebi var. Bunu değerlendiriyoruz. Galatasaray taraftarının hoşuna gidecek ne olursa onu yapacağız."

Reklam
Reklam

KADIKÖY'E DERBİYE GİDECEĞİM

Cumartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maça gideceğini açıklayan Aysal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün ilk defa açıklıyorum derbi maça gitme kararı aldım. Bundan evvel gitmeme sebebim belliydi. Bugün Fenerbahçe Kulübü ikinci başkanı Sayın Nihat Özdemir'i aradım. 'Bu final ve kupa maçı katiyetle takımımın yanında olmak istiyorum' dedim. Yabancı sahadaki bu maçta yönetim kurulu ve ben takımın yanında olacağım."

Öte yandan bir gazetecinin "Fatih Terim, cezalı nerede oturacak. Bu konuyu konuştunuz mu ?" sorusuna Başkan Aysal, "Biliyorsunuz cezaya itiraz ettik. Yarın neticesi belli olur. Eğer ceza devam ederse Fenerbahçe Kulübü ile yapacağımız müzakereye bağlı olacak. Onlarda yardımcı olacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: