Ünal Aysal'ın transfer politikası!

Galatasaray'da önceki gün başkan adayı olduğunu açıklayan Ünal Aysal'ın transfer politikası da belli oldu.

Galatasaray'ın yeni başkan adayı Ünal Aysal transfer politikasını belirledi.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

[**SPOR TOTO SÜPER LİG'DEN SON GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

**](http://spor.mynet.com/sportv/)

Yeni Çağ gazetesinden Arif Cevizci'nin haberine göre; yönetim kuruluna alacağı isimlerle durum değerlendirmesi yapan Ünal Aysal, kaptan Arda Turan'ın yurt dışına transferine sıcak bakıyor ve Fenerbahçe'nin yıldızı Alex ayarında bir isim almak istiyor.

Reklam
Reklam

"BİR ALEX BULMALIYIZ"

Galatasaray'da önceki gün başkan adayı olduğunu açıklayan Ünal Aysal'ın transfer politikası da belli oldu. 14 Mayıs'taki seçim öncesinde en güçlü aday olarak gösterilen Aysal'ın yönetim listesine aldığı arkadaşlarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde, "Bize Alex gibi bir yıldız lazım. Yeni teknik direktörümüzü belirledikten sonra onun da fikrini alarak bir Alex bulmalıyız" dediği ortaya çıktı.

Aysal'a yakın kaynaklar, yeni sezonda çok sayıda transfer yapılacağını da vurgulayarak, "Tamamen kurumsallaşmayı hedefliyor. Transferi tek taraflı yapmaktan yana değil. Teknik adamın vereceği rapor doğrultusunda haraket edecek. Galatasaray'ı profesyonellere teslim edecek" yorumlarını yapıyor.

ARDA İÇİN YEŞİL IŞIK

Arda'nın durumunu da değerlendiren Aysal'ın, yıldız futbolcunun yurt dışına gitmesi konusuna sıcak baktığı vurgulandı. Arda'nın yıprandığını göz önünde bulunduran yeni yönetimin, bonservisinden gelecek taze parayla yeni isimleri renklerine bağlamak istediği ileri sürüldü.

Reklam
Reklam

Mevcut yönetimin Arda konusunda karar vermesinin doğru olmadığını savunan Aysal cephesinin, Bülent Ünder'in de raporunu göz önünde bulundurarak kadrodaki bazı isimlerle yolunu ayırması bekleniyor. Teknik direktörlük için ilk isim olarak Fatih Terim'i düşünen Galatasaray'ın yeni yönetimi, alternatif isimleri de gündemine almaya başladı.