Ünal hoca temkinli konuştu

Aroma 1. Voleybol ligi 3. hafta karşılaşmasında Halk Bankası ile Ankara'da...

Aroma 1. Voleybol ligi 3. hafta karşılaşmasında Halk Bankası ile Ankara'da karşılaşacak olan Torul Gençlerbirliği'nde hazırlıklar son hızıyla devam ediyor

Antrenör Ünsal Kırıcı, Halk Bankasının iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu, ancak kendisinin de takımına güvendiğini söyledi.

Takımdaki ikinci yabancı oyuncudan birisi olan Vıctor'un da müsabakaya yetiştirilmeye çalışıldığını kaydeden Kırıcı, oyuncunun tam hazır olmamasına rağmen kendisinden faydalanmaya düşündüklerini söyledi.

Antrenör Kırıcı, prensip olarak her maç öncesi kesin bir ifade kullanmadığını da ifade ederken, oyuncularım bu maçın üstesinden gelebilecek kapasitededir şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz