Ünal; “özlem Çerçioğlu Aydın’ın Aydınlık Yüzünü Temsil Ediyor”

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümran Ünal ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı...

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümran Ünal ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümran Ünal, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümran Ünal, “İl Kadın Kolları ile birlikte ilçeleri ve köyleri dolaşıyoruz. Günde 12 saat ekip olarak çalışmaktayız. Her gittiğimiz yerde Sayın Özlem Çerçioğlu’na büyük bir teveccüh var. Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu Aydın’ın aydınlık yüzünü temsil ediyor. Bizlerde Başkanımız ile gurur duyuyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, yapılan ziyaret nedeniyle CHP Merkez İlçe Kadın Kolları yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: