ÜNÇEK'ten Kaymakam Demir'e ziyaret

Ünye Çevre Koruma (ÜNÇEK) Derneği Başkanı Ogün Sanioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir'i ziyaret etti.

Ünye Çevre Koruma (ÜNÇEK) Derneği Başkanı Ogün Sanioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir'i ziyaret etti.

Kaymakamlık olarak ÜNÇEK'in çalışmalarında yanlarında olduklarını söyleyen Kaymakam Demir, şunları kaydetti:

"Biz bu dünyayı bu şekliyle böyle hazır bulmadık. Bizden önceki nesiller bize en güzel şekilde teslim ettiler ama maalesef biz kirlettik. Dünya var olduğundan, 1950'ye kadar bir birim kirlendi, 1950'den 2010'a kadar bir birim daha kirlendi. Maalesef bunun müsebbibi biz ve bizle beraber yaşadığımız nesiller oldu, ondan dolayı çok üzgünüm. Ben derneğinizi, bakış açınızı, içinizden geçen her türlü güzelliği içime alıyorum. Sizleri kutluyorum, yanınızdayım, beraberiz. Kullandığımız coğrafi topoğrafyanın milyonlarca yılda oluştuğunu hepimiz biliyoruz. Buna sahip çıkıp, bundan sonrasını kirletmeyelim."

Reklam
Reklam

Temiz ve dengeli bir çevrede yaşama hakkının doğal bir hak olduğunu ifade eden Demir, "Koruma ve kullanma dengesinin gözetilmesi lazım. Yapılan her türlü sanayi tesisi ve işletmenin, öncelikle insanın insan gibi yaşama şekline göre dizayn edilmesi gereklidir" diye konuştu.

Sanioğlu ise derneğin proje ve çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: