Uncharted 4’ün sonu uzun süre konuşulacak

Uncharted serisi için bir dönemin sonu olan Uncharted 4: A Thief’s End bu yaz satışa çıkacak. Naughty Dog’a göre oyunun sonu uzun süre konuşulacak.

PlayStation’ın en önemli serilerinden biri olan Uncharted serisi, bu yıl çıkacak Uncharted 4: A Thief’s End ile bir dönemin sonuna gelecek. Oyunun ana karakteri olan Nathan Drake’in hikayesi bu oyunla birlikte sona erecek. Tüm dünyada milyonlarca hayrana sahip olan seriye hak ettiği sonu vermek isteyen Naughty Dog stüdyosu, geçtiğimiz günlerde oyunun ertelendiğini duyurmuştu. Bu ertelemenin sebebi olarak da oyunda bazı geliştirmelerin yapılacağı açıklanmıştı.

Şimdi ortaya çıkan yeni bilgilere bakılacak olursa, Naughty Dog’un bahsettiği bu geliştirmeler oyunun sonu ile ilgili olacak. Erteleme kararı sayesinde oyuna hak ettiği sonu hazırlamak için daha fazla zamanları olduğunu açıklayan stüdyo, bu sayede hazırladıkları yeni sonun uzun süre konuşulacağını iddia etti. Test gruplarının verdiği tepkilere bakılacak olursa oyunun sonunun çok konuşulacağını söyleyen stüdyo yöneticisi, oyun için hazırladıkları finalin tartışma yaratacağını ifade etti. Anlaşılan o ki test grubunundaki bazı oyuncular oyunun sonunu çok iyi bulurken bazıları ise bu sonu hiç beğenmemişler. Sonuçta iyi ya da kötü Uncharted 4’ün sonu çok konuşulacak gibi görünüyor.

Reklam
Reklam