Üniak’tan “öğrenci İktidarı” Açıklaması

AK Parti Zonguldak Üniversiteler Başkanı Nurettin Taşdemir ve Üniversite Temsilcisi Yusuf Özkaraaslan açıklamalarda bulundu.Başbakan Recep...

AK Parti Zonguldak Üniversiteler Başkanı Nurettin Taşdemir ve Üniversite Temsilcisi Yusuf Özkaraaslan açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi ve üniversite gençliğinin önemine değinen AK Parti Zonguldak Üniversiteler Başkanı Nurettin Taşdemir şöyle dedi:

“Üniversite öğrencileri kariyer hedefleri ile birlikte, bu ülkenin geleceğini şekillendirecek kişilerdir. Bu sebep ve önemle, üniversite öğrencilerinin muhalefet olup yıpratıldığı, haksızlıklara karşı şiddet ile cevap verildiği bir ortamda sağlıklı bir öğrenci profili düşünülemez. İşte bunun için "Öğrenci İktidarı" diyoruz. Öğrencinin İktidar olduğu bir gelecek istiyoruz. Kör ideolojilerden, Genç İdeallere diyerek gençler için geleceği aydınlık olan bir Türkiye'yi tasavvur ediyoruz. Büyüyen ve gelişen Türkiye; artık sadece ülke içerisinde değil, artık sadece Ortadoğu da değil, dünya genelinde saygınlık gören bir ülke düzeyine gelmiştir. Günümüzde dünya devletleri Türkiye demokrasi ve yönetim profillerini örnek alarak kendilerine gelecek hazırlamaya başlamışlardır. Böyle bir dönemde ülkemizin ileriye dönük atmış yıllık hedefler belirlemesi, hedefimizin 2071 denmesi geleceğimizi yönetecek olan gençliğin nitelik kazandığının ve bu hedeflerde var olduğunun bir göstergesidir. Sayın Başbakanımızın her defasında ‘Gençler’ diye seslenmesi, gelecek gençliktedir demesi ülkemizde gençlere duyulan güvenin ve verilen değerin son on yılda ne kadar üst düzeyde olduğunu göstermektedir. Genç kardeşlerimiz ile birlikte artık kör ideolojilerden genç ideallere doğru yol alma vakti gelmiştir. Yüzyıllarca süren ve Fatih Sultan Mehmet Han ile dünya geçmişine damga vurmuş tarihimizi "Öğrenci İktidarı" ile yarınlara aktaralım. Bütün öğrenci kardeşlerimiz ile beraber yarınlarımızı inşa ve ihya etmek üzere davetimizi ilan ediyoruz. Daha yaşanabilir bir gelecek için öğrenci iktidarı diyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz