ÜNİLİG, Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı 6 branşta federasyonlar ve Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK) ile yapılan protokol...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 6 branşta federasyonlar ve Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK) ile yapılan protokol ile ÜNİLİG başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlı binasında gerçekleştirilen imza törenine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürü (SGM) Mehmet Baykan, bakanlık çalışanları, federasyon başkanları ve sporcular katıldı. İmza töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, sporda yeni bir heyecan projesine imza atıldığını söyledi. Sporu biraz daha gerçekleştirmek adına böyle bir adım atıldığını dile getiren Bakan Kılıç, ‘’Sporun aktivitelerini ve dinamiklerini gençlerle daha yaygın bir şekilde buluşturmak adına önemsediğimiz bir proje. Amacımız bu projeyi geçen yıl başlamaktı. Maalesef geçen yıl arzu ettiğimiz branş ve sporcu sayısına geçen yıl ulaşamadık. Nihayet arzu ettiğimiz düzeye ulaşmış bulunuyoruz. 55 il, 75 üniversite 177 takım, 2 bin 510 erkek, 547’ai kadın olmak üzere toplam 3 bin 57 sporcunun katılımıyla ÜNİLİG’i başlatıyoruz.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Bakan Kılıç’ı konuşmasının ardından federasyon başkanları, YÖK, SGM ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın imzasıyla ÜNİLİG protokolü yapıldı. Protokol imzalarının atılmasının ardından toplu fotoğraf çekildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz