ÜNİŞAD Başkanı Tapçı:İstikrar devamlılık ister, o da vefalı kardeşlerimizde var

Ünye İşadamları Derneği (ÜNİŞAD) üyeleri Ünye Atakale Restaurant’ta bir araya geldi. Dernek Başkanı Musa Tapçı,...

Ünye İşadamları Derneği (ÜNİŞAD) üyeleri Ünye Atakale Restaurant’ta bir araya geldi. Dernek Başkanı Musa Tapçı, hedefe yürümek isteyen insanın elinde bir planı, projesi olması gerektiğini belirterek, "Her işlemin mutlaka bir formülü vardır. Her binanın mutlaka bir planı, projesi vardır. Önemli olan bu formülü bulmak ve işlem sırasına göre hareket etmektir. Bu akşam bu güzel mekanda kırk işadamı ile beraberiz. Hemen hemen hepsinin de iş alanları farklı. Dolayısı ile isabetli bir fikir alışverişi ile, iş hayatımızda bizlerin başarılı olması da daha çabuk ve kolay olacaktır. İstikrar devamlılık ister, o da bizim vefalı kardeşlerimizde var." dedi.
ÜNİŞAD’ın yemekli buluşmasına son anlarda süpriz bir katılım sağlayan Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat’ta katıldı. Yemek esnasında 9. Türkçe Olimpiyatlarını’da izleyen Ünyeli İşadamlarına vekil Mustafa Hamarat eşlik etti. Ünyeli işadamları ile sohbet eden vekil Mustafa Hamarat, "Bu ortamı çok beğendim. Çok samimi, çok doğal bir ortam. Aslında istirehat ekmek istiyordum ama sizin bu samimiyetiniz beni buraya çekti." diye konuştu.

Reklam
Reklam

HAMARAT: SEÇİMLER PİYASA RÜZGARI ESTİRMEZ
Yemekli buluşmada milletvekili Hamarat, işadamlarının sorularını da cevapladı. Ünyeli İşadamlarından Dursun Mehmet Ütü'nün “Seçim öncesi çok sakin bir hava esiyordu. Seçimden sonra piyasada bir patlama, bir canlılık bekliyorduk. Ama hala seçimden önceki rüzgar esiyor. Bunun sebebi nedir?” sorusuna Hamarat şöyle cevap verdi: "Aslında biz iş hayatımızda böyle bir beklenti içerisine girmemiz bir kere baştan yanlış. Böyle bir beklenti içerisine girersek, beklenen zaman geçtikten sonra şoke olabiliriz. Bu esnada ne yapacağız, iş yerine kilit mi vuracağız. Hayır. Sizler birer işadamı olarak önce yaptığınız işin akışını göreceksiniz. İşyerinizi cazip hale getireceksiniz, reklam ve tanıtımı iyi yapacaksınız, pazarladığınız ürün sağlam olacak. Bütün bunların yanında güler yüzlü ve samimi olacaksınız. Seçimlerden böyle bir hareketlilik beklemeyin.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz