Üniversite Adaylarına Son YGS Provası

Tokat'ın Niksar ilçesinde FEM Dershaneleri'nin üniversite adaylarına yönelik olarak düzenlediği YGS deneme sınavında öğrenciler gerçek...

Tokat'ın Niksar ilçesinde FEM Dershaneleri'nin üniversite adaylarına yönelik olarak düzenlediği YGS deneme sınavında öğrenciler gerçek sınav heyecanı yaşadı.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) kısa bir zaman kala Güvender tarafından Türkiye genelinde yapılan sınava Niksar’da 300 öğrenci katıldı.

Niksar Ahmet Altıkulaç Anadolu Lisesi’ndeki provada, gerçek sınavdaki bütün prosedürler yerine getirildi. Sınav merkezine gelen öğrenciler listelerden sınava gireceği sınıfın yerini öğrendi. Sınav saatinin yaklaşmasıyla öğrenciler salonlara alındı. Sınav kâğıtları, kalem, kalemtıraş, su ve şeker gerçek sınavdaki gibi dershane yöneticileri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Reklam
Reklam

FEM Dershanesi Niksar Şubesi Müdürü Tevfik Başbuğ, "Bu sınavı yapmamızdaki gaye üniversiteye giriş sınavına Türkiye geneli, gerçek bir deneme ile dershane ortamının dışnda, öğrencilere sınav heyecanını yaşatıp, sınav havası oluşturmaktı. Öğrencilerin sınava ilgisi güzeldi. Gözetmen öğretmenlerimizle birlikte bu YGS provasını başarı ile yaptığımıza inanıyorum. Tüm öğrencilerimize iki hafta sonra girecekleri YGS'de başarılar dilerim." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: