Üniversite Bayan Basketbol Takımı 2. Ligde

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve yönetim kurulu üyeleri aldıkları kararla, Harran Üniversitesi Bayan...

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve yönetim kurulu üyeleri aldıkları kararla, Harran Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı'nı ikinci lige taşıdı.

Şanlıurfa”da ilk kez bir bayan basketbol takımının ikinci lige çıkma heyecanı, spor camiasında memnuniyetle karşılanırken, basketbol takımının birçok başarılara imza atması bekleniyor.

Basketbol il temsilcisi İsmail Mutlu’nun girişimleri sonucunda alınan bu kararın bölgede spor gelişmesi için ciddi bir çalışma olarak nitelendirildi.

İsmail Mutlu konu ile alakalı yaptığı açıklamada; Basketbol Federasyon Başkanı Turgay Demirel ile görüşmeleri sırasında yaşanan bu gelişmenin ilimiz için çok önemli bir karar olduğunu, gerek sporun sevilmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması gerekse ilimizin tanıtımı için çok önemli bir karar olduğu ifade etti.

Reklam
Reklam

Mutlu açıklamasında Harran Üniversitesi rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu’ya da spora ve basketbol bayan takımına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz