Üniversite Hastaneleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Söylet:

Üniversite Hastaneleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, üniversite hastanelerinin yaptığı güç birliğiyle

Üniversite Hastaneleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, üniversite hastanelerinin yaptığı güç birliğiyle kısa sürede büyük gelişmeler kaydettiklerini söyledi.

Birliğin Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin (AİBÜ) ev sahipliğinde Abant'taki bir otelde düzenlediği toplantısında konuşan Söylet, toplantıda önemli konu başlıklarını ele alacaklarını anlattı.

"Üniversite hastaneleri olarak yaptığımız güç birliği ile kısa sürede büyük gelişmeler kaydettik" diyen Söylet, akademik bildirilerin artmasını temenni ettiklerini vurguladı.

Reklam
Reklam

AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ise AİBÜ'nün 2 yıl içinde büyük gelişme kaydettiğini belirterek, yakın bir zamanda İzzet Baysal Vakfı'nın katkılarıyla yapılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ni hizmete açacaklarını bildirdi.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Döner Sermayeler Daire Başkanı İsmail Hakkı Yazıcı, toplantıda hastanelerdeki döner sermaye uygulamalarıyla ilgili bilgi verdi.

Toplantıya, Ege, Gaziantep, Samsun 19 Mayıs, Adnan Menderes, Eskişehir Osmangazi, Gaziosmanpaşa, Kocaeli, Medeniyet, Necmettin Erbakan, Namık Kemal, Pamukkale ve Yıldırım Beyazıt üniversitelerinin rektörleri ile rektör yardımcıları katıldı.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz