Üniversite Mezunları Stk Sektöründe

Aksaray Eğitimciler Derneği üyelerinden oluşan sekiz kişilik proje ekibi, AB Eğitim ve Gençlik Programları, Leonardo...

Aksaray Eğitimciler Derneği üyelerinden oluşan sekiz kişilik proje ekibi, AB Eğitim ve Gençlik Programları, Leonardo da Vinci Projesi kapsamında çeşitli faaliyetlerde bulunmak üzere İtalya'nın Pesaro şehrine gitti.

"Üniversitesi Mezunları STK Sektöründe" isimli projesi kapsamında sekiz kişilik ekip bir takım çalışmalarda bulunmak üzere İtalya'nın Pesaro şehrine gitti. Eğitim Derneği, projenin Avrupa ayağını tamamlamak üzere Kanber Gülizar Demir İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni Vahit Aytekin öncülüğünde çalışmalarını İtalya'nın turistik şehri Pesaro'da sürdürüyor. 'Üniversite Mezunları STK Sektöründe' isimli proje kapsamında Aksaray İl Dernekler Müdürü İrfan Atak, Yenikent Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Nihat Demirel, Gülağaç Demirci Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Şaban Önge, Aksaray Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mahmut Bayrakdar, 75. Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yalçın Çevik, Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Nevzat Savran ve Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Şaban Kılıç'tan oluşan eğitimciler, projenin Roma ve Pesaro'daki bölümlerinde çeşitli aktiviteler gerçekleştirecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: