Üniversite mezunu kayıp genç aranıyor

Malatya’da 9 gün önce evden çıkan ve geri dönmeyen üniversite mezunu 28 yaşındaki genç aranıyor....

Malatya’da 9 gün önce evden çıkan ve geri dönmeyen üniversite mezunu 28 yaşındaki genç aranıyor.

Malatya’da Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi muhasebe finansman bölümü mezunu 28 yaşındaki Şahin Zafer’den 1 Nisan’dan bu yana haber alınamıyor. Bir süre Devlet Demir Yolları bünyesinde çalışan Zafer’in ailesi evlatlarını görenlerin polise bildirmesini istiyor.

Dayı Ahmet Peker, yaptığı açıklamada, Şahin Zafer’in 1 Nisan günü ‘Akşam dönerim’ diyerek evden çıktığını, bir daha da kendisinden haber alamadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Durumu polise bildirdiklerini anlatan Peker, “Sanayi Polis Karakoluna bildirdik. Ancak halen netice alınmadı. Aklı başında bir insandı. Herhangi bir sorunu da yoktu. İntihar etmesi muhtemel değil. Çünkü inançlı bir insandı. Haftada birkaç günü oruç tutarak geçiren biri idi. Kendisini görenlerin polise başvurmalarını istiyoruz.” diye konuştu.
Polis, üniversite mezunu genci bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: