Üniversite Öğrencilerden, “cinsiyet Ve Toplumsal Cinsiyet Rejimleri” Konulu Konferans

Demokrasi Platformu, ZKÜ Öğrenci Platformu ve HDK tarafından “Cinsiyet ve Toplumsal Cinsiyet Rejimleri” konulu konferans...

Demokrasi Platformu, ZKÜ Öğrenci Platformu ve HDK tarafından “Cinsiyet ve Toplumsal Cinsiyet Rejimleri” konulu konferans düzenlendi.

Zonguldak Maden Mühendisleri Odasında, Demokrasi Platformu, ZKÜ Öğrenci Platformu ve HDK tarafından “Cinsiyet ve Toplumsal Cinsiyet Rejimleri” konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferansa, üniversite öğrencileri ve davetliler katıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Dr. Ece Paralı Öztan “Cinsiyet ve Toplumsal Cinsiyet Rejimleri” konusunda konferansa katılanlara bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Daha sonra konferansta, Yazar Metin Yeğin “Tahakkümün Doğası ve Ekolojik Toplum Yapısı”, Gazeteci-Yazar Ayhan Bilge “Uygarlığın Gölgesinde Demokratik Bir Ortadoğu Mümkün mü” konularında konferansa katılanlara çeşitli bilgiler verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: