Üniversite Öğrencileri Engelliler İçin Mavi Kapak Topladı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu öğrenciler engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması için topladıkları...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu öğrenciler engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması için topladıkları mavi kapakları Saray Engelliler Derneği’ne teslim etti.

Saray Meslek Yüksekokulu öğrencileri engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye almaları için topladıkları mavi plastik kapakları engelliler yararına kullanılmak üzere Saray Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Savaş Korucuoğlu ve Engelliler Derneği Başkanı Levent Yörük’e teslim etti.

Reklam
Reklam

Öğrenciler duyarlı davranışlarından dolayı kutlayan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, “Arkadaşlarımızı bu duyarlı davranışlarında dolayı kutluyorum. Çevremizdeki problemlere duyarsız kalmamalıyız.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz