Üniversite Öğrencileri, Gümrükçüoğlu'nu Ziyaret Etti

Trabzon Belediyesi ile Milli Eğitim İl Müdürlüğünün ortaklaşa açtığı üniversite hazırlık kursuna katılan ve üniversiteyi kazanan öğrenciler, Trabzon Belediye Başkanı

Trabzon Belediyesi ile Milli Eğitim İl Müdürlüğünün ortaklaşa açtığı üniversite hazırlık kursuna katılan ve üniversiteyi kazanan öğrenciler, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Öğrencileri makamında ağırlayan Gümrükçüoğlu, geleceğin teminatı olan gençlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu anlatarak, gençleri geleceğe hazırlayan öğretmen ve kendilerine destek veren belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Sınavda başarılı olan öğrencileri kutlayan Gümrükçüoğlu, "Kursta gerekli disiplin ve özveriyi gösteren öğrencilerimiz, üniversiteyi kazanmayı başardı. Geleceğin insan gücüne katkı sağlayacak gençlerimizin üniversite öğrenimleri boyunca da aynı gayret ve disiplini göstereceklerine inanıyorum. Üniversite öğrenimleri boyunca gençlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Gümrükçüoğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: