Üniversite öğrencileri harçlıklarını depremzedelere gönderdi

Adıyaman Üniversitesi, Van’da meydana gelen depremden zarar gören depremzedelere destek olmak için yardım kampanyası başlattı....

Adıyaman Üniversitesi, Van’da meydana gelen depremden zarar gören depremzedelere destek olmak için yardım kampanyası başlattı. Akademik ve idari personelin katıldığı kampanyaya öğrenciler de harçlıklarını bağışlayarak destek verdi.
Eğitim Fakültesi önünde Kızılay tarafından kurulan yardım masasına akademik ve idari personel ile öğrenciler bağışlarını teslim ediyor. Bugün sona erecek kampanyada toplanacak yardımlar, Adıyaman Üniversitesi tarafından tahsis edilecek araç ile Van’daki afetzedelere ulaştırılacak.
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Van’da meydana gelen depremden büyük üzüntü duyduklarını belirterek, kampanya ile afetzedelere yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz