Üniversite Öğrencileri Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

YURTKUR İsabeyli Yurt Müdürlüğünde kalan Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlileri...

YURTKUR İsabeyli Yurt Müdürlüğünde kalan Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlileri kapsamında Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi sakinleri için hazırlanan müzikli eğlence programına katılarak yaşlıları yalnız bırakmadı.

YURTKUR İsabeyli Yurt Müdürlüğünde barınan 30 öğrenci ile birlikte Yurt personelleri Lütfiye Kuzumoğlu, Tuğba Gökmen, Dilek Şahin büyüklerini ziyaret etme imkanı yakalayarak, huzurevi sakinleri ile birebir ilgilenerek bir süre sohbet edip hayat hikayelerinden kesitler dinledi. Öğrencilerin ziyaretinden oldukça memnun kalan huzurevinin sakinleri kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Bu tür etkinliklerin öğrencilere bilinç kazandırma adına çok önemli olduğunu ifade eden İsabeyli Yurt Müdürü Ali Dayanık, “Yapmış olduğumuz ziyaretle onları yalnızlık duygularından kurtarmak, toplumla bütünleştirmek ve rehabilitasyonlarına katkı yapmak istedik. Kendimizi o insanların yerine koymalıyız. Ayrıca bu ziyaretlerimizle öğrencilerimize büyüklerimize karşı olan saygı ve onların ne kadar kıymetli olduğunu göstermeye çalıştık. O yüzden büyüklerimizin kıymetini bilelim. İnşallah bundan sonrada bu tür ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: